Kérjük válasszon milyen tartalmakat szeretne látni Lakossági Klímaszerelőknek

A 35 év gyártási tapasztalat, a több száz millió legyártott termék, valamint az, hogy a cég a világ 3 legnagyobb légkondicionáló gyártójának egyike, már talán választ is ad a kérdésre.

A vállalat szigorú és tudatos filozófiája alapján a munkatársak a legkorszerűbb és leginnovatívabb módszerek alkalmazásával a tökéletességre törekednek, aminek köszönhető a rendkívül magas megbízhatósági szint és innovatív funkciók széles kínálata.

Az AUX világszerte 5 Kutatási és Fejlesztési Központot üzemeltet, többek között Japánban. Mindegyik központban az iparág legkiválóbb mérnökei és szakemberei dolgoznak erőfeszítéseket nem kímélve.

A világ technológiai szempontból vezető gépivel rendelkező, automatizált gyártósorralt felszerelt AUX Smart Factory fejlett minőségbiztosítása teszi lehetővé az igen magas megbízhatóságot.
A megbízhatóságra pedig további garancia, hogy a hazai Rotovill Zrt.. mint az AUX magyarországi márkaképviselete, a lakossági klímákra 3+7 év, míg a kereskedelmi berendezésekre 3+2 év szavatosságot vállal.

Még ez is érdekelheti

Mitől jobbak az AUX klímák más klímákhoz képest?

Miben különböznek az AUX Gamma, Delta és Omega készülékek?

Milyen funkciókkal rendelkeznek a lakossági klímák?