Kérjük válasszon milyen tartalmakat szeretne látni Lakossági Klímaszerelőknek

Rólunk

Rólunk

AUX Magyarország

Az 1986-ban alapított AUX Group évek óta Kína TOP 500 vállalata (35 millió kínai cég közül) közé tartozik. A cég ningboi székhellyel működik.

Tevékenysége:

  • légkondicionáló berendezések, illetve egyéb háztartási készülékek gyártása
  • egészségügyi szolgáltatások
  • ingatlan piaci és
  • pénzügyi befektetések.
Aux Building
Aux Building

2020-ban a csoport árbevétele 11.3 Mrd USD volt, több mint 30 000 alkalmazottal, 11 gyártóbázissal, és 5 fejlesztő központtal. Az AUX 2018 és 2021 között a légkondicionáló iparág három legnagyobb klíma gyártójának egyikévé vált a világon. A 11 bázis gyártókapacitása éves szinten meghaladja a 40 millió szettet. Ez napi közel 110 ezer szettet jelent.

A légkondicionáló szegmens fejlődését a 2019-ben Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ (Kobe) is segíti. A világvezető Japán légkondicionáló K+F iparág, és az AUX csoport együttműködése biztosítja az innovációt, és a termékek folyamatos minőségi fejlődését.

Az vállalat számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében évek óta támogat olyan programokat melyek célja a szegénység csökkentése, az oktatás, a katasztrófa-elhárítás és a környezetvédelem. Ezekre a célokra a vállalat több mint 43 millió USD-t adományozott.

Az AUX elkötelezett az okos megoldások létrehozásában, a kiemelkedő tehetségek támogatásában, és célja, hogy az egész világot megismertesse a termékeivel.

Rotovill Zrt. az AUX hivatalos magyarországi forgalmazója

Amire büszkék vagyunk

Az 1993-ban alapított Rotovill Kft., mára Rotovill Zrt. néven az ország vezető háztartásigép-, klíma-, és hűtéstechnikai alkatrész nagykereskedelmi vállalataként, több tízezer féle alkatrészt, tartozékot, villamossági és épületgépészeti szerelési anyagot, valamint számos klímaberendezést vonultat fel a kínálatában.

A vállalkozásunk által gyártott, importált, illetve forgalmazott termékek, több ezer viszonteladó partnerünk segítségével jutnak el a fogyasztókhoz.

A minőségre és a hosszútávú terméktámogatásra garancia az importőr több mint negyedszázados stabil, meghatározó piaci jelenléte, valamint szakmai háttere.

Fókuszban a minőség

Cégünk kizárólagos magyarországi disztribútora a minőségi és kiváló ár/érték arányt képviselő AUX légkondicionálóknak. Ezek a berendezések a világ legfejlettebb gyártósorain készülnek (AUX Smart factory), szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a folyamatos fejlesztést és magas minőséget.

A Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ hosszú távon biztosítja, az AUX termékek kiemelkedő megbízhatóságát.

Legyen a partnerünk

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb partnerünkként, esetleg valamely termékünk elégedett felhasználójaként köszönthetjük.