Kérjük válasszon milyen tartalmakat szeretne látni Lakossági Klímaszerelőknek

Mindegyik lakossági klímaberendezésünk széles funkciókínálattal rendelkezik, melyek közül, a teljesség igénye nélkül néhányat alább is felsorolunk:

Minden lakossági készülékünkben megtalálható többek között az iFeel funkció, amely a távirányító hőérzékelője által mért hőmérséklet alapján szabályozza a helyiség hőmérsékletét, ezzel biztosítva a tökéletes komfortérzetet.

Másik népszerű funkció az Anti-Fungus, mely szintén minden készülékben elérhető. Az Anti-Fungus gombamentesítő funkció a készülék kikapcsolását követően rövid felfűtéssel és légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet, ezáltal meggátolja, ill. lassítja annak gombásodását és a kellemetlen szagok kialakulását.

Az iClean funkció a piacon szinte egyedülálló módon szintén megtalálható minden lakossági AUX készülékben. Ez a funkció egy speciális program segítségével a helyiségben található párát felhasználva „átmossa”, majd pedig megszárítja a beltéri egység lamelláit, evvel is jelentősen lassítva gombásodás és a kellemetlen szagok kialakulást.

A Cold plasma generator (hidegplazma generátor), pedig a beltéri egységen áthaladó levegő minőségét javítja avval, hogy akár a legapróbb szennyeződéseket (pl. vírusok, baktériumok), vagy akár az atkákat is nagy mértékben segít eltávolítani.

Kiemelkedő még a beépített Wi-Fi vezérlés és az ultra csendes üzemmód is, melyek szintén növelik a felhasználók komfortérzetét. A teljes funkciólista megtalálható a termékoldalakon.

Még ez is érdekelheti

Mitől jobbak az AUX klímák más klímákhoz képest?

Miben különböznek az AUX Gamma, Delta és Omega készülékek?

Hol lehet megtekinteni a készülékeket?

Mennyire csendesek az AUX klímák?

Mi az az Anti-Fungus?