Kérjük válasszon milyen tartalmakat szeretne látni Lakossági Klímaszerelőknek

A tavalyi magyarországi bevezetés óta az AUX márka egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, és egyre több helyen bukkannak fel AUX légkondicionálók. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az AUX márkának és légkondícionálóknak a Rotovill Zrt. a kizárólagos magyarországi forgalmazója, ezért most megmutatjuk, hogyan ismerd fel az általunk forgalmazott klímákat a nem hivatalos készülékek mellett.

Miért vásárolj hivatalos forgalomban lévő berendezést?

A nem hivatalos forgalmazásban lévő termékek nem rendelkeznek gyártói garanciával, így az ügyintézés egy esetleges javítás alkalmával sokkal bonyolultabb, hosszabb és költségesebb lehet. Ez csekély áldozatnak tűnhet, de komoly gondokat is okozhat, ha az eladó nem vállalja a javítást, csak külföldön oldható meg a garancia érvényesítése, vagy az időközben felmerült kérdésekkel nincs hova fordulni. Ilyen esetekben sajnos a hivatalos márkaképviselet sem tehet semmit.

A hivatalos forgalmazónál ezzel szemben könnyedén érvényesítheted az akár 10 év kiterjesztett szavatosságot, a terméktámogatás teljeskörű, és a termékekkel kapcsolatos bármilyen kérdésben segítségre lelhetsz. Mindemellett, különös figyelmet fordítunk a termékek kiválasztására is, így az általunk forgalmazott eszközöket mi magunk is teszteljük, valamint folyamatosan ellenőrizzük azok minőségét, így csak a legkiválóbbakat kínáljuk.

Honnan tudhatod, hogy a kiválasztott klíma hivatalos AUX forgalmazótól származik?

Elérkeztünk a legfontosabb kérdéshez, hogy hogyan tudod felismerni a hivatalos AUX légkondícionálókat.

1. A klíma elnevezése

Az egyik legszembetűnőbb ismertetőjegy, amivel már a tájékozódás, klíma keresés során találkozhatsz, az a klímák elnevezése. Az általunk forgalmazott lakossági modelleket a görög ábécé betűiről neveztük el.

Az általunk forgalmazott klímák:

Gamma 2: Gazdaságos, belépő AUX klíma, letisztult matt külsővel, ultra csendes működéssel és intergált Wi-Fi működéssel.

Delta 2: Ultra csendes klímánk díjnyertes, matt dizájnnal, -25 fok külső hőmérsékletig fűtő funkcióval és UV sterilizálóval.

Kappa: Construma díjas, ultra csendes klímánk, UV sterilizálóval és négyirányú motoros lamellamozgatással.

Omega: Elegáns, fényes fekete dizájnnal rendelkező, ultra csendes klímánk iFeel adaptív hőmérséklet szabályzással és intergált Wi-Fi működéssel.

2. A csomagolás

A névnek megfelelően a klímák csomagolása is egyedi, amit mi terveztünk. Az egyes modellek könnyedén beazonosíthatóak a különböző, hozzájuk társított szín segítségével.

Hivatalos Aux klíma csomagolás

3. A távirányító

Nem elhanyagolható különbség a távirányító sem, hiszen ez is egyedi nálunk. Nem csak modernebb és felhasználóbarátabb külsővel rendelkezik, de olyan bővített funkciókkal is, mint az iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás.

+1 Hogyan juthatsz hozzá hivatalosan AUX légkondicionálóhoz?

A megkülönböztetés során külön kiemelt szerepe van annak is, hogy honnan és kitől szerezhetsz be AUX légkondicionálót. A lakossági érdeklődők az AUX partnereken keresztül vásárolhatják meg és telepíttethetik szakmai hozzáértés mellett az AUX klímákat, ezzel kapcsolatban ide kattintva gyűjtöttük össze teljeskörűen a tudnivalókat.

Amennyiben a fenti 4 szempont mindegyike stimmel, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csak hiteles úton jutottál AUX klímához, de készülékedhez az akár 10 éves kiterjesztett szavatosság is jár lakossági berendezések esetén, ezzel együtt pedig hosszú évek problémamentes nyugalma.