Kérjük válasszon milyen tartalmakat szeretne látni Lakossági Klímaszerelőknek

Hogyan jutnak el a légkondicionálók az AUX gyártósoráról a kizárólagos forgalmazón és partnereken keresztül az otthonáig? Kihez tud fordulni, ha vásárolni szeretne, illetve ha további segítségre lenne szüksége? Ismerje meg az innováció útját, valamint a Rotovill Zrt. és partnereinek szerepét a láncolatban.

Az innováció útja

Az 1986-ban alapított AUX, mint klímagyártó a világ 3 legnagyobb légkondicionáló gyártójának egyike, mint vállalatcsoport pedig Kína 500 legnagyobb vállalata közé tartozik. A cégóriás világszerte 11 gyártóbázissal, 30.000 alkalmazottal és 5 dedikált K+F központtal (beleértve Japánt is), évente 37 millió, azaz napi közel 110.000 klímaszettet gyárt. A termékekre egytől egyig jellemző a megbízható és ultra csendes működés, az innovatív funkciók széles köre, valamint a letisztult dizájn. A termékek hazánkban még újdonságnak számíthatnak, hiszen bár a világ számos országában már nagy sikerrel vizsgáztak az AUX berendezések, Magyarországon hivatalos forgalomban csupán 2021 óta vannak.

A vállalat gyáraiból elinduló termékek útja a kidolgozott AUX BlueChain ellátási láncon keresztül végig szakértelemmel van kikövezve, és minden láncszem hozzáadja saját értékeit.

Rotovill Zrt., mint kizárólagos magyarországi forgalmazó

Az AUX-nak 2021. tavasz óta a Rotovill Zrt. a kizárólagos magyarországi partnere, a hazánkban hivatalosan elérhető klímaberendezések mind a Rotovill Zrt.-n keresztül kerülnek a piacra. A Rotovill a hazai piac sajátosságaihoz igazodva immáron közel 30 éves piaci jelenléttel tökéletesen képviseli és közvetíti a márka értékeit a hálózatához csatlakozó (B2B) viszonteladók felé. A termékek elérhetőségén és háttértámogatásán felül a viszonteladók felé a Rotovill biztosítja az AUX légkondicionálókhoz járó akár 10 éves kiterjesztett szavatosságot is. 

Fontos azonban tudni, hogy a Rotovill Zrt. által nincs közvetlen lakossági értékesítés, a cég hazai forgalmazóként klímás vállalkozókat szolgál ki termékekkel.

Szakmai segítség

A BlueChain ellátási lánc utolsó szereplőjeként a viszonteladó partnerek és AUX klímaszerelő szakemberek feladata, hogy tudásukkal segítsék a fogyasztókat a berendezések kiválasztásában, telepítésében és karbantartásában. 

A lakossági érdeklődők tehát kényelmesen, a hozzájuk legközelebb lévő szakember közreműködésével az egyéni preferenciák maximális figyelembevételével tudják megvásárolni és telepíttetni készülékeiket. Amennyiben segítségre van szükség ilyen partner ajánlásához, a Rotovill Zrt. munkatársai a e-mail címen keresztül szívesen segítenek.


A termékpaletta rendkívül széles és sokoldalú, így minden felmerülő igényre kínál megoldást az AUX. Gazdaságos működés, öntisztító funkció, adaptív hőmérsékletszabályzás, ultra csendes üzemmód, sterilizáló funkciók, gombamentesítés, Wi-Fi vezérlés, hűtés-fűtés, és további innovációk emelik a legjobbak közé az AUX berendezéseket. 

Ismerje meg termékeinket

Legyen partnerünk, és éljen az innováció nyújtotta előnyökkel!